COMBINEZON DE PROTECȚIE

EXCLUSIV: Cum arată primul kit de protecție, 100% românesc?

În aceste momente dificile pentru personalul din prima linie, CORAMED scoate pe piață primul kit complet de protecție, fabricat 100% în România. Articolele pot fi achiziționate de spitalele din țară care se confruntă cu lipsa echipamentelor de protecție.

Prototipul primului kit complet de protecție, fabricat în România și proiectat la Sibiu, cuprinde: combinezon, botoșei tip cizmă, mască de unică folosință, vizieră și șorț din folie polietilenă. Kit-urile sunt produse la fabrica noastră din Călan, acolo unde, după izbucnirea crizei coronavirus, am început să fabricăm și primele măști românești de protecție.

Materialele utilizate pentru realizarea kit-ului, respectă cele mai înalte standarde și sunt certificate pentru uz medical. Conform specificațiilor tehnice, materialul este impermeabil și se poate folosi în fabricarea echipamentelor de protecție împotriva virușilor. Principalul avantaj al kit-ului „made în România” este însă prețul, mai accesibil pentru spitale decât cele oferite la ora actuală de către furnizorii din China, care au dublat sau chiar triplat preţurile echipamentelor de protecţie.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
X