MASCA MEDICALĂ 3 STRATURI

Începând cu data de 15 Mai, Coramed pune pe piață produsul MASCĂ MEDICALĂ UNICĂ FOLOSINȚĂ 3 pliuri 3 straturi, produs care devine obligatoriu pentru cetățeni începănd cu aceeași dată. Măștile sunt înregistrate la Agenția Națională a Dispozitivelor Medicale.

Obiectivul nostru principal, ca și companie cu capital 100% românesc, este să venim în întâmpinarea clienților noștri, atât spitale publice cât și sectoare private, cu un produs de calitate superioară la un preț corect. Capacitatea de producție va fi de 140.000 buc pe zi, iar procesul de fabricație este 100% automatizat. Fiind o fabrica cu prestigiu de peste 15 ani în domeniul articolelor medicale, producția se realizează într-un spațiu special amenajat în acest sens, iar personalul este echipat corespunzător și respectă toate normele de igienă impuse. 

După instalarea primei linii tehnologice, urmează ca în scurt timp să achiziționăm un al doilea utilaj. Avem o cerere foarte mare dar și o răspundere morală față de clienții noștri care se bazează pe produsele noastre, de aceea suntem zi și noapte în fabrică și facem tot ce ne stă în putință pentru a crește producția și pentru ca linia tehnologică să facă față solicitărilor.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
X