DESPRE CORAMED

CORAMED Medizinische Produkte

CORAMED Medizinische Produkte

Mai mult decât produse medicale, un parteneriat sustenabil în îngrijirea sănătății

Începuturi și dezvoltare

Coramed, o afacere de familie fondată de Dan și Claudia Cosman, și-a deschis porțile în 2003, în Sibiu, inima Transilvaniei. Inițial concentrându-se pe importul și distribuția de articole medicale de unică folosință, firma a cunoscut o creștere rapidă. În 2006, după obținerea tuturor acreditărilor necesare, Coramed și-a consolidat prezența prin deschiderea propriei fabrici în Călan, județul Hunedoara. Colaborările strânse cu medici renumiți din București, Timișoara, Oradea, Cluj și Sibiu au consolidat și mai mult expertiza companiei.

Expansiunea internațională a început cu Germania, culminând cu participarea la renumitul târg de medicină Medica Düsseldorf în 2015. Prezența noastră s-a intensificat în 2019, când Coramed a avut propriul stand la acest eveniment, marcând un moment istoric prin plasarea României pe harta producătorilor de echipamente medicale. Astăzi, Coramed continuă să crească și să se extindă, fiind un reprezentant strategic în industria medicală la nivel global.

Producția CORAMED din Călan, Hunedoara: Inima Tehnologică a Afacerii Noastre

Fabrica noastră din Călan, județul Hunedoara, se întinde pe o suprafață de 800m², echipată cu o magazie proprie pe două niveluri și rampe de încărcare special concepute pentru autovehiculele de transport. Aici, o echipă dedicată de 98 de persoane lucrează direct în producție, folosind utilaje moderne care asigură calitate și precizie. Aceste echipamente avansate sunt capabile să decupeze, lipească și perforeze materialele noastre atent selecționate, garantând astfel standarde înalte de fabricație.

Un moment de cotitură în istoria fabricii a fost investiția din 2020 în primul nostru utilaj de automatizare, specializat în producția de măști chirurgicale. Această achiziție ne-a transformat în cel mai important furnizor de astfel de echipamente în perioada critică a pandemiei de COVID-19 în România, demonstrând capacitatea noastră de a răspunde rapid și eficient nevoilor critice de sănătate publică.

Viziunea CORAMED

Descoperiți diversitatea gamei noastre de articole și echipamente medicale, cunoscute pentru eficacitatea lor demonstrată și adaptate nevoilor profesioniștilor din domeniul sănătății și instituțiilor sanitare. Punem la dispoziție produse complet customizabile, acoperind aspecte precum materialul, culoarea, dimensiunea și specificațiile tehnice.

Echipa noastră de specialiști dezvoltă soluții personalizate, cu accent pe funcționalitate, durabilitate și confort. Ne asigurăm că aveți acces rapid la produsele necesare, oferind livrări prompte și eficiente.

Valorile Companiei Coramed

Profesionalism

Coramed se angajează să ofere servicii și produse de cea mai înaltă calitate, manifestând un nivel înalt de competență și responsabilitate în toate aspectele activității sale.

Inovație

Compania promovează o abordare constantă a inovației, căutând mereu tehnologii avansate pentru a îmbunătăți gama sa de produse și a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale pieței medicale.

Responsabilitate

Coramed își asumă responsabilitatea față de clienți, parteneri și comunitatea în care activează, respectând standardele etice și contribuind la dezvoltarea sustenabilă a industriei medicale.

Accent pe Calitatea la Standarde Europene

La Coramed, angajamentul nostru față de respectarea și adaptarea la noile norme MDR este constant. Acțiunile noastre recente subliniază acest angajament:

1. Introducerea codurilor UDI unice, pentru îmbunătățirea trasabilității produselor, cu demersuri în curs pentru înregistrarea în sistemul EUDAMED.
2. Colectarea și analiza feedback-urilor de la toți partenerii noștri, asigurând o îmbunătățire continuă a produselor și proceselor.
3. Implementarea unor noi condiții pentru etichetarea dispozitivelor și pentru elaborarea instrucțiunilor de utilizare.
4. Consolidarea expertizei noastre prin desemnarea unei persoane specializate în conformitatea regulamentară, care participă periodic la programe avansate de instruire în domeniul dispozitivelor medicale, în concordanță cu standardele A.N.M.D.M.R.
5. Asigurarea trasabilității dispozitivelor medicale de-a lungul întregului lanț de aprovizionare și distribuție.
Aceste inițiative reflectă angajamentul nostru permanent față de excelență și conformitate în domeniul dispozitivelor medicale.

Siguranța și Sterilizarea Produselor CORAMED

La CORAMED, siguranța produselor este esența angajamentului nostru față de partenerii noștri.
Prin colaborarea cu cea mai mare facilitate de sterilizare specializată din Germania, ne asigurăm că fiecare produs CORAMED este supus unui proces riguros de sterilizare.

Acesta include tehnici avansate, care garantează eliminarea tuturor riscurilor, protejând astfel eficient atât pacienții, cât și personalul medical.
Toate procedeele noastre de sterilizare sunt atât conforme, cât și asigurate de standardele germane de siguranță, oferind astfel o garanție suplimentară de fiabilitate și încredere în alegerea produsele noastre.

Optând pentru CORAMED, aliniați clinica sau spitalul dumneavoastră cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate, sterilizarea produselor realizându-se folosind oxid de etilenă pentru a asigura conformitate deplină.

Chirurgia Dincolo de Cotidian: Acoperind un Spectru Larg de Nevoi Medicale

La Coramed, înțelegem că nevoile medicale depășesc limitele chirurgiei tradiționale și se extind în domenii speciale, precum chirurgia veterinară și stomatologia.

Prin urmare, ne dedicăm adaptării și dezvoltării produselor noastre pentru a satisface cerințele specifice ale acestor domenii.

Gama noastră extinsă de echipamente și materiale acoperă o varietate de aplicații, asigurându-ne că clinicile private din toate sectoarele medicale găsesc la noi soluții adaptate nevoilor lor.

Lucrează cu noi!

O carieră la CORAMED reprezintă o experiență într-un mediu dinamic, prietenos și profesionist, alături de o companie lider de piață. Descoperă mai multe despre oportunitățile de angajare și află cum poți contribui la realizarea diferenței în cadrul echipei noastre!

Pentru a discuta despre modul în care produsele noastre pot fi personalizate pentru cerințele specifice ale clinicii dumneavoastră sau pentru a iniția o colaborare, suntem la dispoziția dumneavoastră

Pe www.coramedmp.ro ai acces rapid la produsele noastre. Facilităm procesul de comandă prin intermediul unui formular simplu și eficient.
Scroll to Top