Politica de returnare

CORAMED Medizinische Produkte

Condiții generale pentru returul produselor vândute de Coramedmp.ro:

 • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
 • Returul se face cu etichetele inițiale intacte și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
 • Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile cu care a fost livrat.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
 • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, lovituri, produsele cărora le lipsesc accesorii.
 • Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată.

Înlocuirea produselor ce nu au ajuns în condiții ideale.

În cazul articolelor neperisabile, cererea de înlocuire trebuie să fie depusă în termen de 7 zile de la primirea produsului. Nu există taxe suplimentare de transport pentru livrarea de produse ce urmează a fi înlocuite.

Rambursare / garanția returnării banilor.

Vom rambursa în întregime costul comenzii dvs., dacă livrarea nu se face în termen de 72 de ore de la data și ziua în care se plasează comanda.

Important: Dacă din motive ce nu țin de Coramed comanda nu poate fi livrată, ea rămâne în stare procesată și disponibilă la livrare timp de 48 de ore. Dacă în acest timp livrarea comenzii nu a putut fi efectuată (din cauze ce țin strict de disponibilitatea destinatarului sau adresă inexactă), comanda se anulează automat după 48 de ore, fără posibilitatea de returnare a contravalorii plății.

Rambursarea la anularea comenzilor

Rambursarea costurilor în cazul comenzilor anulate se va face doar dacă solicitarea de anulare a unei comenzi plătite vine mai devreme de 8 ore față de momentul de livrare a produselor.

Politica de Retur

Dacă nu sunteți mulțumiți de produsele achiziționate, le puteți returna, și veți primi banii înapoi în următoarele condiții:

Produsele neperisabile comercializate de coramedmp.ro se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denunțare și retur:

 1. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresă: STR. UNIRII, NR. 5-7, CĂLAN, HUNEDOARA, ROMANIA, prin orice curier doriți.
 2. Transportul coletului de retur va fi plătit de către cumpărător.
 3. În colet se vor afla toate documentele primite inițial, precum și o adresă scrisă, semnată de persoană care a inițiat și plătit comanda, care notifică denunțarea contractului și solicită returnarea sumei plătite, indicând contul și banca unde se vor returna banii.
 4. Coletul trebuie trimis la sediul CORAMED în maxim 30 de zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
 5. Suma plătită va fi rambursată integral in maximum 14 de zile calendaristice de la primirea notificării de retragere.

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese
Scroll to Top